Holiday House in Narrawallee

My clients purchased last year a 2 story house across from Narrawallee beach and their goal was to create an eco friendly holiday getaway. The property is in need for some T.L.C. to bring it up to todays living standards.

Stage 1 is to renovate the 1st floor, which is the living area, kitchen, 3 bedrooms, the main bathroom and an en-suite. The current floorpan shows a staircase that lands in the middle of the living space with one side the kitchen and the other side the lounge room.

To create a dining room, we suggested to relocate the staircase, add large stacker doors to open up the lounge and create a natural flow from the front to the rear of the house.

We constantly collaborated with the clients throughout the process to achieve exactly what they wished for and more.

The end result is stunning with a brand-new kitchen, timber flooring throughout and the large stacker doors creates an easy access to the new improved balcony.
We created a space the family will love for the years to come
.

We are working through some final touches to create a perfect relationship between colour and light.

The proposed new floorpan shows an open space that flows from the front to the back and the staircase is moved to create a dining area.

The clients decided for a white kitchen with a white stone bench-top. To make that work we introduced a splash-back tile that add a flair of design and provide the kitchen with an element of contrast, along with floating timber shelves to compliment the timber flooring.

The new lay-out

BEFORE

SUGGESTED HOUSE PAINT-PALETTE

Concept ideas for the kitchen splash-back tiles

BEFORE